Inca o conferinta DAM reusita!

DSCF6999

Dupa rebrending, doua luni de organizare, 752 de mail-uri schimbate si 38 de speakeri invitati, am organizat DAMconf – conferinta regionala de digital marketing. Conferinta s-a desfasurat in data de 10 noiembrie in Centrul Hypo din Zagreb.

Cea mai mare conferinta de pana acum

Un numar mare de vizitatori (cel mai mare numar de pana acum!) au avut ocazia sa se bucure de aproape 7 ore de program, desfasurate in doua sali de conferinta, in sala green si in sala orange. In pauzele dintre prezentarile captivante, vizitatorii s-au bucurat de delicatesele oferite din parte sponsorilor nostri, au discutat cu prieteni vechi din industrie si si-au facut cunostinte noi. Nu ne laudam cu faptul ca evenimentul a fost organizat de noi, dar suntem mandri cand spunem ca atmosfera a fost superba intreaga zi! De asemenea, am impartit premii valorase de la Uber si Kisha.

O companie buna

Publicul a fost incantat de speakerii care au vorbit despre programmatic advertising, digitalizarea televiziunii, experienta utilizatorului, YouTube, “zombie” apps si viitorul agentiilor de publicitate, native advertising si un pic despre content marketing.
DSCF6887

damconf belina

Pentru o parte dintre spekeri, acesta a fost al treilea an consecutiv in care s-au alaturat evenimentului. Ascultand impresiile din acest an, nu am fi surprinsi daca acestia nu vor putea rezista invitatiei noastre si anul viitor!

Multumiri sincere!

Vrem sa multumim tuturor sponsorilor nostri, in special Njuskalo, 24 sata si Autocommerce Croatia care a decorat sala de conferinta cu un frumos Alfa Romeo Giulia si care a atras multe priviri din partea publicului. De asemenea, vrem sa le multimim si sponsorilor Dentsu Aegis Network, Podravka, Uber si Web Burza, precum si sponsorilor care ne-au rasfatat cu produsele lor: Nescafe, Pauza.hr, Juicy, Cedevita, Kala, Pan, Somersby. Un mare multumesc si pentru sponsorii nostri media.

Mult asteptata conferinta DAM de acest an a luat sfarsit. Acum asteptam Craciunul, apoi vacanta de vara si pregatirile pentru urmatoarea conferinta vor incepe imediat. Va puteti aminti de momentele minunate din cadrul conferintei in sectiunea galerie. Multumim tuturor participancilor DAMconf 2016! Fara voi, sloganul conerintei ar fi „DAMN, inca o alta conferinta“. J

Doriti o campanie similara?

Tineti pasul cu cele mai noi tendinte din publicitatea online

Poate te intereseaza si aceste articole

Contact

ClickAttack
Str. Biruintei nr.4, birou 4
012128 Bucharest, România
Email: info.ro@clickattack.com

Afla mai multe