Tilt – un nou format de banner

Gratie dezvoltării constante a tehnologiei mobile, au fost create noi oportunități de a interacționa cu utilizatorii prin intermediul publicității. Publicitatea interactivă mobilă nu este un concept nou, dar experiența ne arată că bannerele mobile interactive HTML5 sunt mult mai eficiente și mai atractive pentru clienți decât oricând înainte.

De ce ClickAttack este cea mai buna alegere?

In portofoliul nostru exista deja exemple excelente de anunțuri banner mobile cu diferite tipuri de interacțiune: Shake (dispozitivul se agită), tap (atingerea ecranului), scratch (swipe direct pe ecran), gamified (joc interactiv) și multe altele. Acest tip de publicitate ofera rezultate mai bune pentru branduri și un angajament crescut.

Ce este un banner de tip tilt?

Recent, am introdus un nou format de banner pentru publicitatea mobila: Tilt. Bannerele tilt folosesc accelerometrul telefonului, care poate detecta miscarea si inclinarea. Aceste bannere ofera o experienta distractiva utilizatorilor si o conexiune creativa cu brand-ul.

Suntem mandri sa anuntam ca am avut deja cateva campanii care au folosit acest tip de interactiune in strategia lor de comunicare. Un exemplu este Campania Podravka Tea. Interactiunea Tilt a fost folosita pentru un mai bun engagement din partea utilizatorilor, intr-un mod care le permite acestora sa simuleze ritualul de a-si face un ceai, prin simpla inclinare a telefoanelor pentru a turna apa intr-o ceasca. 30.62% dintre utilizatori au interactionat cu bannerul si au turnat apa fierbine in ceasca, ceea ce recomanda aceasta campanie drept un bun exemplu al modului in care bannerele mobile pot simula realist o actiune prin interactiunea cu telefonul.

Interactiunea Tilt ofera mai multe posibilitati pentru campanii de mobil creative, mai ales pentru dezvoltarea unor bannere gamified.

Obtine rezultate de exceptie cu bannerele tilt!

Segmentul mobil ofera oportunitati nenumarate, iar reclamere statice enervante ajung acolo unde le este locul – in trecut. Lasa-ne sa te ajutam sa creezi o campanie mobila interesanta cu reclame interactive care iti vor creste CTR-ul in mod impresionant si care va aduce un zambet pe fetele clientilor tai. Contacteaza-ne si afla de ce suntem cei mai buni. 🙂

 

 

Doriti o campanie similara?

Tineti pasul cu cele mai noi tendinte din publicitatea online

Poate te intereseaza si aceste articole

Contact

ClickAttack
Str. Biruintei nr.4, birou 4
012128 Bucharest, România
Email: info.ro@clickattack.com

Afla mai multe