Agentii

ClickAttack – partenerul dumneavoastra ideal pentru campaniile de mobile

Nu este necesar sa citam statistici si informatii pentru a stabili importanta prezentei brand-ului si a publicitatii pe mobile. Faceti parte din lumea marketingului si deja stiati aceasta informatie. Publicitatea pe mobile va continua doar sa isi depaseasca propriile recorduri.

Ramane doar sa va ganditi la urmatoarea intrebare: ati gasit un partener de incredere pentru implementarea campaniilor de mobile? Daca nu si sunteti in cautarea cuiva care sa va ajute cu adaptarea campaniilor existente sau cu crearea unor campanii noi, va rugam sa ne contactati.

Experienta castigata prin realizarea numeroaselor campanii de mobile advertising, in parteneriat cu mai mult de 50 de agentii reprezinta un motiv suficient pentru a ne da o sansa. Nu va vom dezamagi.

De ce sa alegeti ClickAttack?

  • Acoperire larga de utilizatori
  • Suport local in 7 tari din regiune
  • Livrarea solutiilor complete
  • Economisirea resurselor si a timpului
  • Adaptabilitatea la nevoile dumneavoastra si a clientilor dumneavoastra
  • Design creativ unic

ic_narrowly@2xSuntem specializati. Piata de publicitate pe mobile din regiune nu este inca pregatita pentru toate provocarile cu care se confrunta. Exista un numar mic de agentii care sa fie specializate doar pe acest domeniu. In ClickAttack, preocuparea noastra principala este mobile-ul, inainte de toate.

ic_full_support@2xSuport complet. Nu mai stiti ce idei sa le prezentati clientilor dumneavoastra? Avem noi destule. Lipsa dvs. de exerienta in mobile advertising este o provocare pentru noi. Va vom oferi sprijinul si suportul necesar pentru a implementa cu succes campaniile in mobile.

ic_precise_targeting@2xTargetare avansata. Combinand instrumentele cu informatiile si cu aptitudinile noastre din marketing va vom ajuta sa ajungeti fix la utilzatorii pe care clientul dumneavoastra ii vizeaza.

ic_creative@2xCreativitate si inovatie. Tinem pasul cu ultimele tendinte in materie de publicitate si formate mobile si le implementam astfel incat sa incurajam interactiunea utilizator – campanie. Atrageti atentia utilizatorului cu ajutorul optiunilor scratch, shake, swipe si multe altele!

ic_optimization@2xOptimizare. Echipa noastra va optimiza campania dumneavoastra pentru toate canalele selectate, cu scopul de a obtine o eficienta maxima a resurselor investite si de a ajunge la rezultatele dorite.

Hai sa colaboram!

Pentru ca a face un parteneriat bun, inseamna sa economisesti timp, bani si nervi.

Contactati-ne!

Faceti cunostinta cu clientii nostri multumiti

Contact

ClickAttack
Str. Biruintei nr.4, birou 4
012128 Bucharest, România
Email: info.ro@clickattack.com

Afla mai multe