Branduri

Dumneavoastra veniti cu ideea, iar noi o punem in practica!

Firma dumneavoastra face parte din cele 70% companii care si-au integrat in strategia de business, marketing-ul pe mobile? Daca nu, acum va aflati in locul potrivit. Conform statisticilor 80% din utilizatorii de internet detin un smartphone. Este si mai interesant faptul ca in acest grup de utilizatori de telefoane mobile, rata medie de conversie inregistrata este cu 64% mai mare decat cea a utilizatorilor de desktop. Va putem ajuta sa fructificati aceasta oportunitate.

Va putem prezenta mai multe date care arata cat de important este pentru brand-ul dumneavoastra sa fie prezent in lumea mobile, dar nu o sa va plictisim cu cifrele. Nu mai este doar optional sa fii prezent in lumea mobile si sa ai campanii create special pentru mobile, pentru ca aici audienta dumneavoastra petrece mai mult de 3 ore pe zi.

Piata regionala nu este inca pregatita pentru toate cererile din mobile advertising, dar este un trend care evolueaza permanent, iar agentiile dedicate exclusiv mobile advertising-ului joca un rol esential in acest proces. Fiind o agentie care se ocupa cu publicitatea pe mobile in mod exclusiv, ClickAttack este mereu cu un pas inainte. Acest lucru este sustinut de experienta dobandita prin realizarea si implementarea a celor peste 600 de campanii de mobile si de o echipa de profesionisti pasionati de ceea ce fac.

De ce sa alegeti ClickAttack?

  • Acoperire larga de utilizatori
  • Economisirea resurselor si a timpului
  • Raspunde nevoilor consumatorilor dumneavoastra
  • Suport local in 7 tari din regiune
  • Livrarea ad-urilor targetate
  • Design creativ unic si cele mai noi formate de bannere
  • Optimizarea campaniilor

ic_precise_targeting@2xTargetare avansata. Combinand solutiile cu informatiile si cu aptitudinile noastre din marketing, va vom ajuta sa ajungeti fix la utilizatorii pe care clientul dumneavoastra il vizeaza.

ic_full_support@2xSuport complet. Lipsa dvs. de experienta in mobile advertising este o provocare pentru noi. Va vom oferi sprijinul si suportul necesar pentru a implementa cu succes campaniile in mobile.

ic_optimization@2xOptimizare. Echipa noastra va optimiza campania dumneavoastra pentru toate canalele selectate, cu scopul de a obtine o eficienta maxima a resurselor investite si de a ajunge la rezultatele dorite.

ic_creative@2xCreativitate si inovare. Tinem pasul cu ultimele tendinte in materie de publicitate si formate mobile si le implementam astfel incat sa incurajam interactiunea utilizator – campanie. Atrageti atentia utilizatorului cu ajutorul optiunilor scratch, shake, swipe si multe altele!

ic_mobile_portal@2x1 click distanta. Atunci cand doriti sa implementati o campanie singuri, puteti da peste mai multe obstacole, cum ar fi– numarul mic al portalurilor mobile care pot fi incluse din cauza bugetului limitat. Echipa ClickAttack va pune la dispozitie o retea extinsa de publishers si va ajuta sa depasiti toate obstacolele intalnite.

Hai sa colaboram!

Daca doriti ca ideile dumneavoastra sa iasa in evidenta si sa se bucure de un real succes, contactati-ne! Echipa ClickAtack va asteapta.

Contactati-ne!

Faceti cunostinta cu clientii nostri multumiti

Contact

ClickAttack
Str. Biruintei nr.4, birou 4
012128 Bucharest, România
Email: info.ro@clickattack.com

Afla mai multe