Despre parteneri

Va aflati pe aceasta pagina pentru ca luati in considerare posibilitatea de a colabora cu ClickAttack. Va multumim pentru acest lucru si va uram bun venit.

Aveti o intrebare pentru noi? Toate intrebarile sunt gestionate de catre unul dintre colegii nostri iar raspunul pe care il veti primi va fi unul personal si la obiect, nu unul generat de un calculator. Fiecare dintre partenerii nostri este diferit, iar abordarea noastra este mereu individuala. Suntem flexibili, rabdatori si creativi. Scopul nostru este sa realizam o colaborare pe termen lung cu dumneavoastra care sa se bazeze pe succes, satisfactie si pe o comunicare deschisa si productiva.

Noi nu suntem genul care sa va seduca si apoi sa dispara. Suntem alaturi de voi inca de la inceputul negocierilor initiale, pe parcursul intregului proces de creare si optimizare al campaniilor pana la celebrarea finalizarii campaniilor cu succes. Dupa ce vom realiza impreuna o campanie buna, vom vedea ce putem sa imbunatatim si sa aducem nou ca urmatoarea campanie sa fie si mai buna.

Suntem constienti de faptul ca 1 recenzie negativa cantareste la fel de mult cat 10 recenzii pozitive. Prin urmare, suntem foarte mandri ca am avut campanii de succes cum au fost cele pentru Podravka, TechnoMarket, Billa, Auro Domus si multe altele pentru clienti nostri.

Nu ne vom mandri doar cu “jucatorii mari” – si ei au fast candva “mici”. Credem ca pentru fiecare dintre clientii nostri, compania lui este cea mai importanta. Prin urmare, fiecarui client ii acordam aceeasi grija si atentie, precum si servicii de calitate superioara. Va asteptam sa intrati in Clubul nostru de succes!

Deveniti partenerul nostru

Suntem alaturi de voi inca de la inceputul negocierilor initiale, pe parcursul intregului proces de creare si optimizare al campaniilor pana la celebrarea finalizarii campaniilor. Succesul datorat unui marketing de calitate este mai aproape decat credeti.

Contactati-ne!

Faceti cunostinta cu clientii nostri multumiti

Contact

ClickAttack
Str. Biruintei nr.4, birou 4
012128 Bucharest, România
Email: info.ro@clickattack.com

Afla mai multe