Media

Pregateste-te pentru viitorul care deja a inceput

Pentru anul 2017, se preconizeaza ca timpul mediu pe care un utilizator il va petrece folosind telefonul mobil pe zi va fi de 3 ore si 18 minute. Aceasta reprezinta o oportunitate de 198 de minute pentru o comunicare directa cu potentialii clienti. Nu credeti ca ati putea valorifica aceasta oportunitate? Tineti cont si de faptul ca mai mult de 50% din vizitele de pe web site-uri provin de la smartphone-uri. Dispozitivul mobile este canalul care va depasi in viitor toate celelalte canale de promovare.

Tranzitia catre lumea telefoniei mobile este foarte usoara daca stiti ce aveti de facut.  Fie ca sunteti pregatiti sa intrati in lumea mobile, fie ca ati fost luati prin surprindere, ClickAttack este aici sa va ajute. Sunteti prezenti in media? Doriti sa urmariti trendurile, dar nu stiti cum? Sau poate aveti dezvoltata o solutie de mobile, dar nu o monetizati? Va sugeram sa cititi in continuare.

Cele peste 100 de aplicatii media create de noi si testimonialele partenerilor nostri multumiti atesta faptul ca suntem de incredere. Puteti vedea si dumneavoastra cat de experimentata si creativa este echipa noastra chiar aici: Google Play Store si iTunes.

Ce va poate oferi ClickAttack?

ic_mobile_portal@2xPortalul mobile. Vom crea un portal mobil perfect adaptat la designul site-ului tau, optimizat pentru a oferi utilizatorilor o experienta placuta, care iti va aduce site-ul in Epoca Mobile.

ic_mobile_portal@2xAplicatiile mobile. Dezvoltarea aplicatiilor de mobile reprezinta cel mai nou trend din piata media. Un utilizator  petrece in medie 89% din timpul alocat smartphone-ului in aplicatii, citind subiectele informative. Echipa noastra de programatori va livra rapid aplicatiile cu un set de functionalitati personalizate in functie de identitatea vizuala a clientului. Sau doriti sa faceti parte din reteaua noastra de publicitate? Verificati ce va putem oferi in acest caz.

ic_integration@2xIntegrare rapida. Solutiile pe care le oferim pot fi personalizate rapid, in functie de specificatiile dumneavastra si livrate in scurt timp. Integrarea noastra se face rapid si usor. Nu necesita coduri complicate de integrare, iar expertii nostri va vor oferi tot suportul tehnic de care veti avea nevoie.

ic_diversity@2xVarietate in formate. Integrarea in reteaua noastra de publicitate va ofera o gama larga de formate de unde puteti alege. Hotarati-va la unul dintre formatele standard, king-size, sau full screen care poate sa fie atat static, cat si dinamic (html5) si de asemenea poate contine video sau optiuni interactive cum ar fi shake sau scratch.

ic_attention@2xConcepte creative care atrag atentia. Membrii echipei noastre de creatie vor realiza un design care va atrage atentia utilizatorului si care va produce reactii pozitive. Daca aveti deja o idee pe care doriti sa o finalizati, dar nu aveti posibilitatea sa o realizati singuri, noi ne-am bucura sa va ajutam.

De ce sa alegeti ClickAttack? 

  • Cresterea numarului de vizitatori ai portalului dvs. prin dezvltarea aplicatiilor de mobile
  • Monetizarea suplimentara a site-ului prin plasarea unor campanii de bannere.
  • Cresterea bazei de clienti

 

Hai sa colaboram!

Daca vreti sa rezervati un loc in catapulta care duce catre lumea mobile, contactati-ne si vom fi gata imediat de decolare.

Contactati-ne!

Faceti cunostinta cu clientii nostri multumiti

Contact

ClickAttack
Str. Biruintei nr.4, birou 4
012128 Bucharest, România
Email: info.ro@clickattack.com

Afla mai multe