Publicitate in retelele de socializare

Comandati o campanie pe care clientii sa o doreasca

Multi oameni isi incep si isi termina ziua navigand prin postarile din retelele de socializare. Mai mult, cercetarile arata ca in medie, un utilizator de smartphone isi verifica telefonul de 250 de ori pe zi, iar acest lucru demonstreaza ca exista un potential urias pentru a atrage clienti noi.

Luati in considerare ca retelele de socializare nu prezinta toate postarile publicate utilizatorilor care va urmaresc pagina si de asemenea, nu ar trebui sa uitam ca utilizatorii sunt prezenti pe mai multe retele de socializare.

In prezent, sunt putini utilizatori de internet care nu au un profil pe o pagina de socializare. Profitati de valoarea datelor publicate acolo printr-o campanie cu targetare precisa. Noi stim cum sa facem asta!

ic_rise_of_loyalty@2xConstruieste reputatia brand-lui si loializeaza utilizatorul. S-a dovedid ca oamenii au o opinie mai buna fata de produse (si le cumpara) daca vad ca prietenii lor au apreciat acel produs pe Facebook.

ic_fall_of_costs@2xCosturi reduse de publicitate. Cu ajutorul publicitatii in retelele de socializare, in functie de publicul dvs. tinta, ati putea atrage mai multi potentiali clienti in comparatie cu alte canale de promovare.

ic_precise_targeting@2xTargetare precisa. Daca ar fi sa alegem un element care sa diferentieze campaniile din retelele de socializare de campaniile destinate altor canale de promovare, acesta ar fi abilitatea de a targeta cel mai precis utilizatorii finali.

ic_remarketing@2xRemarketing. In cazul in care reclama nu “se lipeste” de cumparator din prima, ne vom asigura ca o sa-si reaminteasca de produsul dvs. mai tarziu, prin mecanismele de remarketing.

ic_interaction@2xInteractiunea dintre brand si utilizator. In cazul in care un client va contacteaza si primeste un raspuns rapid la intrebarea lui, atunci exista sanse mai mari ca el sa va recomande unui prieten.

ic_estore@2xIntareste intentia de cumparare. In combinatie cu alte canale de marketing, de exemplu cu aplicatiile de mobile si web site, publicitatea in retelele de socializare devine un aliat important in castigarea increderii consumatorilor.

ic_strategy@2xActualizeaza strategia de publicitate. Prin intermediul retelelor de socializare, veti primi imediat feedback-ul consumatorului si veti avea posibilitatea de a adapta strategia de marketing pentru a imbunatatii zonele in care se poate face mai bine.

Multe companii care apeleaza la publicitatea in retelele de socializare iau in considerare doar aspectele “publicitare” si uita de partea de socializare specifica acestui canal. Acest lucru duce la pierderea clientilor!

Oferta ClickAttack include:

  • Continut de calitate, care incurajeaza achizitionarea
  • O echipa experimentata care va va ghida
  • Anunturi interactive, interesante si creative
  • Serviciu de analiza al concurentei
  • Serviciu de dezvoltare si implementare pentru jocuri cu premii
  • Alocarea unui consultant pentru Community management
  • Mai multe canale de promovare: Facebook, Instagram, Twitter

Cum vom face asta?

Aveti incredere in ClickAttack pentru implementarea campaniilor in retelele de socializare si nu va faceti griji pentru nimic. O sa fim alaturi de dumneavoastra in fiecare etapa. In primul rand, vom stabili obiectivele campaniei impreuna cu clientul, iar apoi echipa noastra creativa va realiza pentru utilizator o experienta extraordinara, iar pentru dumneavoastra un mare succes.

Hai sa colaboram!

Echipa ClickAttack va fi aliatul dvs. in lupta impotriva campaniilor invizibile. Sa incepem impreuna o promovarea de succes pe retelele de socializare si sa obtineti like-uri de la utilizatori.

Contactati-ne

Faceti cunostinta cu clientii nostri multumiti

Contact

ClickAttack
Str. Biruintei nr.4, birou 4
012128 Bucharest, România
Email: info.ro@clickattack.com

Afla mai multe