Publicitate pe Desktop

Intra in lumea publicitatii online prin publicitatea pe desktop

Numarul utilizatorilor de internet va depasi in curand 3.5 miliarde – adica 50% din populatia lumii! Daca acesta nu reprezinta un motiv suficient de bun pentru a va directiona activitatile de marketing catre online, atunci luati in considerare urmatoarea statistica: numarul utilizatorilor de Facebook a crescut la 1.55 miliarde de utilizatori, iar in Google se inregistreaza 2.9 miliarde de cautari in fiecare zi. Inca va mai ganditi daca sa ne contactati?

Chiar daca mobile advertising-ul s-a aratat a fi cea mai buna optiune pentru a plasa rapid anunturi promotionale si in ciuda tuturor inovatiilor din domeniul publicitar din ultimii 10 ani, publicitatea pe desktop a reusit sa ramana importanta in distribuirea campaniilor de marketing, asa va ramane si in continuare.

Experienta dobandita dezvoltand si implementand numeroase campanii de succes si cei peste 15 milioane de vizitatori unici in 7 tari ne oferă cunostinta si profesionalismul pentru a obține rezultate semnificative cu un buget definit.

ic_unique@2xUnicitatea. Obiectivul principal al marketing-ului este de a se diferentia de competitie si de a fi inovativ! Fiecare campanie reprezinta o noua provocare pentru a oferi cele mai bune rezultate cu idei la care nimeni nu s-a mai gandit pana acum.

ic_diversity@2xVarietatea formatelor. Va punem la dispozitie o larga varietate de formate, cu scopul de a va modela mesajul in cel mai potrivit mod pentru a comunica cu publicul dvs. tinta.

ic_precise_targeting@2xTargeting precis. Folosind tehnologia avansata ajungem la publicul tinta pe care il doriti. Puteti sa targetati in functie de locatia geografica, ora, ocupatia, varsta utilizatorului sau in functie de alti parametrii.

ic_screen_size@2xFolositi dimensiunea ecranului. Profitati de cel mai important avantaj al publicitatii pe desktop – marimea spatiilor publicitare. Echipa noastra creativa poate realiza un design deosebit, special pentru desktop, pentru mesajele dumneavoastra de marketing.

ic_estore@2xE-commerce. In cadrul vanzarilor online, conversia de pe desktop este de 2-3 ori mai mare decat conversia de pe telefoanele mobile. Echipa noastra se va folosi de acest avantaj si va aduce produsul sau serviciul dumneavoastra mai aproape de click-ul utilizatorului.

ic_technology@2xSuperioritate tehnica. Pe langa continutul de calitate, aveti nevoie si de tehnologia premium cu ajutorul careia se pot indeplini si realiza toate cerintele solicitate. Va vom optimiza campania pentru un profit maxim.

ic_up_to_date@2xRmaneti informati. Echipa noastra de cont managemnt se va asigura ca veti fi informati in toate etapele campaniei si ca o sa primiti rapoarte detaliate cu rezultatele obtinute.

ic_goals@2x

Fapte, nu vorbe. Va vom ajuta sa atingeti o acoperire maxima, sa dobanditi clienti noi si sa aveti un profit crescut.

 

Hai sa colaboram!

Nu pierdeti timpul pretios al publicitatii in online. ClickAttack va ofera tot ce aveti nevoie pentru a incepe si a avea succes in lumea publicitatii online. Creati campanii de marketing eficient cu ajutorul nostru.

Contactati-ne

Faceti cunostinta cu clientii nostri multumiti

Contact

ClickAttack
Str. Biruintei nr.4, birou 4
012128 Bucharest, România
Email: info.ro@clickattack.com

Afla mai multe