Publicitate pe mobile

Cu publicitatea pe mobile reclama ajunge mereu in mainile potrivite

Stiati ca, 80% din utilizatorii de internet navigheaza folosind un smartphone?  In ultimii ani s-a discutat intens despre potentialul urias al publicitatii mobile, iar numarul agentiilor de publicitate care considera publicitatea pe mobile principal canal de promovare creste in fiecare zi.

Utilizatorii de internet sunt bombardati simultan cu mesaje de marketing pe toate device-urile lor. Singura modalitate de a obtine rezultate bune este de a le oferi utilizatorilor ceea ce ii intereseaza cu adevarat.

Tocmai acesta este avantajul publicitatii pe mobile! Folosind comunicare personalizata si algoritmi avansati de targeting se creeaza oferte pentru publicul tinta specific fiecarei reclame.

Precum cei 300 de clienti multumiti pe care i-am ajutat sa livreze numeroase campanii si dumneavoastra va puteti optimiza bugetul de publicitate folosind creativele de mobile si (re) targeting-ul precis pentru a obtine rezultate vizibile.

ic_long_range@2xAcoperire extinsa. Inventarul nostru este amplu si cuprinde mai mult de 15 milioane de vizitatori unici in 7 tari si peste 200 de publishers, astfel putem obtine cele mai bune rezultate de advertising.

ic_creative@2xDesign inovator. Noi nu credem in reciclarea continutului. Echipa noastra de creatie va livra o solutie vizuala atragatoare, in functie de nevoile clientului.

ic_campaign_mng@2xManagementul campaniilor. Tehnologia avansata, sustinuta de experti, va optimiza fiecare campanie pentru cele mai bune rezultate.

ic_advanced_advert@2xPublicitate avansata. Atingeti-va obiectivele setate pentru campaniile dumneavoastra cu retargeting-ul inteligent, prin crearea ad-urilor speciale pentru mobile si cu ajutorul inventarului nostru vast.

ic_precise_targeting@2xTargeting precis. Combinatia dintre experienta acumulata, instrumentele folosite si analiza datelor rezulta intr-o targetare precisa a publicului tinta. Parametrii de targetare disponibili includ genul utilizatorului, interese specifice, marca smartphone-ului, sistemul de operare al telefonului, etc.

ic_user_in_campaign@2xEngagement-ul utilizatorului. Tinem pasul cu trendurile mondiale din advertising si cu formatele de mobile care stimuleaza interactiunea utilizatorilor cu campaniile de marketing. Va oferim campanii: scratch, shake, swipe, scroll, etc. Alegeți varianta preferata!

ic_customer_care@2xResponsabilitatea noastra. Echipa de account management monitorizeaza in mod constant nevoile clientilor nostri, comunica cu ei si le furnizeaza rapoarte periodice.

ic_mobile_first@2xPlatforma de mobile prima. Cream campanii de mobile pentru brand-uri si agentii, in functie de obiceiurile si asteptarile utilizatorilor, pentru a asigura campaniilor dumneavoastra o acoperire mare, un CTR ridicat si ca acestea va vor aduce noi potentiali clienti si un profit mai mare.

Hai sa colaboram!

Se anticipeaza ca publicitatea furnizata pe mobile va depasi publicitatea de pe desktop pana in 2017. Fii in pas cu tendintele din publicitate si ia parte la revolutia publicitatii pe mobile.

Contactati-ne

Faceti cunostinta cu clientii nostri multumiti

Contact

ClickAttack
Str. Biruintei nr.4, birou 4
012128 Bucharest, România
Email: info.ro@clickattack.com

Afla mai multe