Servicii de creatie

Solutii creative pentru provocarile publicitare

Aveti un produs revolutionar. Stiti exact care este publicul tinta si va hotarati sa il promovati prin publicitatea furnizata pe mobile. Observati ce element lipseste? Singurul lucru care va impiedica sa aveti rezultatele dorite este lipsa unui design atractiv pentru reclamele dumneavoastra. De acest element se va ocupa echipa de creatie ClickAttack.

O sa ne gandim si o sa realizam un design creativ, care o sa capteze atentia si o sa fie pe placul publicului tinta. Referitor la atentie, stiati ca textele noastre publicitare au rata de conversie de 25,19% si rata de interactiune de pana la 60,95%?

Va vom ajuta pe tot parcursul campaniei, de la inceputul procesului de creatie si pana la rezultatele finale. Verificati lista de mai jos ca sa vedeti de ce fiecare brand care doreste o promovare puternica are nevoie de servicii de creatie.

ic_idea@2xIdee. Oamenii din echipa noastra de creatie aprecieaza provocarile noi si neobisnuite, iar inspiratia nu lipseste niciodata. Contactati-ne si haideti sa incepem crearea unor campanii memorabile.

ic_concept@2xConcept. Ai o idee generala despre ce iti doresti sa realizezi, dar nu stii de unde sa incepi? Orice campanie buna porneste de la un concept de calitate.

ic_mobile_banners@2xBannere special create pentru mobile. Nu va oferim bannere de desktop ajustate pentru mobile, ci bannere special create pentru mobile, care pot valorifica functionalitatile smartphone-ului.

ic_interactive_banners@2xBannere interactive. Atinge ecranul, misca telefonul, sterge imaginea cu degetul – profita de efectele speciale pe care le ofera bannarele HTML5 interactive si rich media, precum si de celelalte functionalitati speciale ale telefoanelor mobile.

ic_where_to_go@2xCe urmeaza dupa ce clientul a dat click? Noi tinem cont si de ce se intampla dupa ce utilizatorul a dat click pe un anunt. Nu lasati o campanie care nu a fost optimizata sa duca la pierderea unor potentiali clienti.

ic_atractive@2xDesign atragator. Designerii din echipa noastra de creatie vor realiza vizualuri care vor atrage atentia utilizatorului si care vor produce reactii pozitive.

ic_technology@2xTehnologie moderna. Vizualurile noastre sunt mai mult decat niste imagini frumoase. Folosind tehnologia avansata, putem personaliza o campanie in functie de activitatile si reactiile publicului tinta, astfel incat sa livram cele mai bune rezultate de performanta.

Etapele procesului de creatie

img_02-V1.0

Echipa noastra de creatie va realiza o reclama care va trezi si va mentine interesul publicului tinta.

Hai sa colaboram!

Fie ca aveti nevoie de o campanie de publicitate pe mobile sau de o aplicatie de mobile, nu ezitati sa ne contactati si sa ne spuneti ce va doriti, iar noi o sa va ajutam sa obtineti rezultatele sperate.

Contactati-ne

Faceti cunostinta cu clientii nostri multumiti

Contact

ClickAttack
Str. Biruintei nr.4, birou 4
012128 Bucharest, România
Email: info.ro@clickattack.com

Afla mai multe